you can find this page online at www.websiteurlhere.com/page.html
skip to content

De Drum/Slagwerklessen

De drum/slagwerklessen worden in principe gegeven in groepslessen (3 leerlingen 30 minuten), waardoor het lestarief relatief laag kan worden gehouden. Na jarenlang ervaring in het geven van groepslessen, is gebleken dat de resultaten niet lijden onder de groepsgrootte. Sterker de leerlingen leren juist van elkaar. Voor iedere leerling is een instrument aanwezig. De leerling schrijft zich (na een proefperiode van 4 weken) wel voor het gehele lesjaar in. Dit om de kwaliteit van de lesgroepen te waarborgen. Indien gewenst is het ook mogelijk een duo- of privéles te volgen, informeer naar de mogelijkheden. Inschrijving is mogelijk vanaf 7 a 8 jaar.

Wat leer je in de lessen?

Uiteraard de basis van het drummen en binnen enkele lessen speel je al mee met verschillende liedjes. Daarna bouwen we je techniek mogelijkheden uit en komen diverse stijlen aan bod zoals Pop, Rock en Funk, maar ook "World" ritmes zoals Samba, Soca en Songo. Dit alles steeds met gebruik van audio ondersteunend lesmateriaal. Het notenschrift wordt aangeleerd en gebruikt, maar alleen als middel en niet als doel. Elk cursusjaar wordt afgesloten met een presentatie.

Tarieven drum/slagwerklessen:

-3 leerlingen in 30 minuten maandelijks 42,-.

-Privélessen 40 minuten per les: kosten 25 per les (excl. btw) Minimum afname per curusujaar is 10 lessen,
Dit in verband met de  continuiteit en de daarmee samenhangende resultaten. (deze lesvorm alleen voor de gevorderde en volwassen leerlingen)

-Andere les vormen op aanvraag mogelijk.

Bandcoaching

Band coaching behoort ook tot de mogelijkheden, tarieven en lestijd op aanvraag.


back to top