you can find this page online at www.websiteurlhere.com/page.html
skip to content

Gitaarlessen van Carlo Broere

Al op jonge leeftijd werd Carlo gefascineerd door de gitaar. Nadat hij een live concert van de Rolling Stones had gezien stond er één ding vast, dit wilde hij ook. Op zijn negende jaar begon hij met klassiek gitaarles en het was al snel duidelijk dat Carlo van het gitaar spelen zijn toekomst  wilde maken.

Na 4 jaar gitaarles ging Carlo naar de Havo voor Muziek en Dans, waar hij de vooropleiding voor het conservatorium volgde. Na de middelbare school deed Carlo meteen toelatingsexamen voor het conservatorium en volgde met veel plezier de Pop Academy van het Rotterdams conservatorium, (Codarts) waar hij in 2012 afstudeerde.
Tot 2016 studeerde hij voor docent muziek waar hij onlangs is afgestudeerd voor de opleiding:
Bachelor of Music in Education

Naast het volgen van gitaarles is Carlo vrijwel meteen begonnen met het spelen in bands en ensembles. Afgelopen jaren deed hij veel ervaring op in het muziekcircuit en werkte hij samen met o.a. Niels Geusebroek, Jandino Asporaat en speelt hij tot de dag van vandaag in diverse bands.

In 2011 begon Carlo met het geven van gitaarles bij het Rotterdams cursusbureau 'CurZus&Zo' en sinds 2015 is hij werkzaam als gitaardocent bij de SKVR. Zo heeft hij veel ervaring opgedaan met kinderen, jongeren en volwassenen. Muziek maken is het leukste wat er is en het is nog leuker om dit te kunnen delen met andere mensen.

Tijdens de gitaarles is de leerling vrij om eigen 'input' te geven en zelf stukken mee te nemen, die uitgebreid aan bod komen tijdens de les. Natuurlijk beginnen we met de basis van het gitaarspelen. Als die er is staat de persoonlijke keuze en de smaak van de leerling centraal. De volgende onderdelen komen zeker aan bod tijdens de gitaarles:

-notenlezen
-het spelen van akkoorden
-het spelen van (pop) liedjes
-improviseren en samenspel

De tarieven en voorwaarden zijn gelijk aan die van de drumlessen


back to top